Bekijk objecten

Foto object
Lisse Nassaustraat 451.12 2161 RJ TE HUUR AANGEBODEN 18 m² m2 BESTEMMING MAATSCHAPPELIJK PRIJS PER M2 PER MAAND

Object delen of doorsturen

Printvriendelijke versie Routeplanner

U wilt de locatie bekijken? Vul dan uw adres in om uw route te laten plannen!

(Voor de routeplanner wordt een nieuw venster geopend)

Omschrijving

Omschrijving object

NASSAUSTRAAT 45 1.12 (Deeltijd verhuur)

In het prachtige gezondheidscentrum 'ORANJE-NASSAU' te Lisse (voormalige Mariakerk) is een groot aantal verschillende (para)medische disciplines gevestigd. Binnen dit centrum is een praktijkkamer van 18 m² voor 2,5 dag per week beschikbaar.

Oppervlakte object BVO VVO

Oppervlakte beschrijving
Praktijkkamer van 18 m² groot exclusief algemene ruimtes zoals de koffiekamer, toiletgroepen, lift, trappenhuis, gangen en wachtruimte.

Deelverhuur
Voor de praktijkruimte van 18 m² is deelverhuur van toepassing. De ruimte is op maandag en dinsdag de gehele dag en de woensdagochtend beschikbaar.

Meer informatie / bezichtiging

Algemeen
In de voormalige Mariakerk aan de Nassaustraat in Lisse is het multifunctionele gezondheidscentrum 'Oranje-Nassau' gerealiseerd waarin plaats wordt geboden aan een groot aantal verschillende (para)medische disciplines.

Beschikbaarheid
De huidige gebruikers van dit prachtige gezondheidscentrum zijn achtereenvolgens;

- Praktijk voor fysiotherapie
- twee huisartsenpraktijken
- Praktijk voor Cesar therapie
- Praktijk voor Psychologie en coaching
- Verloskundige praktijk
- Pedicure praktijk
- Podotherapie
- Medisch diagnostisch laboratorium
- Diëtisten praktijk

Opgemerkt dient te worden dat de huidige huurders een stem hebben in de acceptatie van een nieuwe huurder binnen het gezondheidscentrum. Een aspirant huurder dient, bij concrete interesse, dan ook voorgelegd te worden aan de huidige huurdersgroep. Gestreefd wordt naar een zo divers mogelijke groep van gebruikers die elkaar op een goede constructieve wijze aanvullen.

Naast de huursom met betrekking tot het aantal m² praktijkruimte dient door de afzonderlijke huurders naar rato bijgedragen te worden in de kosten voor de algemene ruimtes. De bijdrage voor de algemene ruimtes heeft betrekking op het gezamenlijk gebruik van de koffiekamer, de toiletgroepen, de lift, het trappenhuis, de gangen en de wachtruimte.

De genoemde huursom van de praktijkruimte van 18 m² bedraagt € 2910,= per jaar en voor de praktijkruimte van 31 m² bedraagt deze € 10.320,= per jaar. Dit is inclusief de bijdrage voor de algemene ruimtes.

Volledigheidshalve willen wij nog onderstrepen dat de huursom niet met B.T.W. wordt belast en dat er een groot parkeerterrein bij het gezondheidscentrum aanwezig is voor algemeen gebruik.

Indien u interesse heeft om turn-key praktijkruimte te huren in deze bijzondere en inspirerende werkomgeving dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Mocht het zo zijn dat deze ruimte te beperkt (of ongeschikt) voor u is, dan bieden wij u bij deze aan om uw wensen ten aanzien van een nieuwe praktijkruimte aan ons kenbaar te maken zodat wij mogelijkerwijs ‘direct of in de toekomst’ een alternatieve ruimte aan u kunnen aanbieden.

Lees de hele omschrijving
Kenmerken Oppervlakte Functies
Objectnummer 216120181129
Beschikbaar Per direct
Bouwperiode 1945-1959
Bouwlagen 2
Ligging In woonomgeving, Binnen bebouwde kom
Huidige staat Uitstekend
Energielabel Geen
Parkeerplaatsen Eigen parkeerplaatsen buiten
VVO 18 m² m2
Bestemming Maatschappelijk
Soort ruimte
  • Praktijkruimte
  • Behandelruimte
Functies
  • Wonen: Geen
Foto's
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
Kaart
Press Esc to close