Bekijk objecten

Foto object
Ochten Berkenstraat 6, 8, 10 Beukenlaan 37 4051 GD TE KOOP AANGEBODEN 835 m2 BESTEMMING MAATSCHAPPELIJK EN (ZORG)WONEN PRIJS € 1.200.000 KOSTEN KOPER

Object delen of doorsturen

Printvriendelijke versie Routeplanner

U wilt de locatie bekijken? Vul dan uw adres in om uw route te laten plannen!

(Voor de routeplanner wordt een nieuw venster geopend)

Omschrijving

Omschrijving object

De patiowoningen zijn in de periode 2008-2011 verbouwd tot zorgwoningen. In het totaal zijn het vier (afzonderlijke) woningen die bestaan uit één bouwlaag. Vanwege de gewijzigde regelgeving in de zorg heeft de huidige eigenaar besloten de woningen te verkopen. De zorgwoningen bieden in totaal plaats aan 23 bewoners. De woningen zijn niet intern verbonden, maar via de tuinen wel aan elkaar gekoppeld.

Indeling

De indeling van de woningen aan de Berkenstraat is vrijwel identiek. De woningen hebben elk vijf slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast heeft elke woning een woonkamer met open keuken (circa 35 m²). De Berkenstraat 6 heeft een riante tuin op het westen en de achtertuin van Berkenstraat 8 en 10 zijn geheel verhard. Indien gewenst kunnen deze woningen in gebruik worden genomen als woonhuis.

Aangrenzend aan de woningen aan de Berkenstraat ligt de hoekwoning Beukenlaan 37. De woning heeft acht slaapkamers (met eigen badkamer), een riante keuken en woonkamer met aangrenzend een aanbouw serre. De tuin is gericht op het westen en sluit aan op de tuin van de woningen aan de Berkenstraat. Tussen de tuinen van deze woningen is momenteel geen fysieke afscheiding geplaatst. De woning aan de Beukenlaan zou na bestemmingswijziging in gebruik genomen kunnen worden als woonhuis.

Ligging/bereikbaarheid

De woningen liggen in een woonwijk ten noorden van de dorpskern van Ochten. Het dorp ligt in de gemeente Neder Betuwe. De Berkenstraat is een bestemmingsweg voor aanwonenden en daardoor een rustige straat. Aan de voorzijde van de woningen aan de Berkenstraat is een groot grasveld gelegen waardoor de woningen vrij uitzicht hebben.

Oppervlakte object BVO VVO

De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 835 m² b.v.o.

Adres Metrage (in m² b.v.o.)
Berkenstraat 6 Ca. 175
Berkenstraat 8 Ca. 170
Berkenstraat 10 Ca. 170
Beukenlaan 37 Ca. 320

Beschikbaar per / Levering

De vier patio-woningen staan momenteel leeg, dus kunnen per direct in gebruik genomen worden.

Bouwjaar

In de periode van 2008 tot 2011 zijn de woningen volledig gerenoveerd en verbouwd naar zorgwoningen. De woningen zijn oorspronkelijk gebouwd in 1973 en in gebruik geweest als reguliere woningen.

Parkeren

Voor de deur zijn 10 openbare parkeervakken beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om langs de stoep te parkeren.

Huurprijs / koopprijs

Koopprijs: EUR 1.200.000,- kosten koper.

Bestemming

De bestemming van de woningen gelegen aan Berkenstraat 6, 8 en 10 is ‘wonen’ nader aangeduid met ‘zorgwoning’. Voor Beukenlaan 37 geldt de bestemming ‘maatschappelijk’. Voor een exacte omschrijving wordt verwezen naar het bestemmingsplan `Kern Ochten´. Er zijn in het huidige bestemmingsplan geen mogelijkheden om de bebouwing uit te breiden.

Bijzonderheden

Toelichting aanwezige installaties

Nutsaansluitingen: Elk adres beschikt over netaansluitingen en bemetering in een reguliere meterkast.

Brandmeldinstallatie: Elk afzonderlijk adres heeft een eigen brandmeldcentrale, er is echter 1 doormeldunit in Beukenlaan 37 voor alle 4 de adressen (brandmeldcentrales zijn via mantelbuis in een ring gekoppeld). Installatie is gecertificeerd.

CAI aansluiting: Elke afzonderlijke slaapkamer en de gezamenlijke woonkamers beschikken over een door UPC aangelegde kabelaansluiting.

CV en ventilatie: Per afzonderlijk adres is in een cv HR+ ketel voorzien. Ook de mechanische ventilatie is per afzonderlijk adres aangebracht.

Data/telefoon: Er is een patchkast op Beukenlaan 37 en in Berkenstraat 10 (meterkast). De kasten zijn onderling gekoppeld en de data aansluitingen en deurvoorzieningen van Berkenstraat 6 en 8 zijn op de patchkast van Berkenstraat 10 aangesloten.

Meer informatie / bezichtiging

DTZ Zadelhoff v.o.f.
Parnassusweg 803
1082 LZ Amsterdam

Afdeling Healthcare
Geertje Besier
T 0 20 5 711 483
M 06 53 202 971
E gbesier@dtz.nl
www.dtz.nl

Lees de hele omschrijving
Kenmerken Oppervlakte Functies
Objectnummer 405120160419
Beschikbaar Per direct
Bouwperiode 1971-1980, na 2010
Bouwlagen 1
Ligging In woonomgeving, Landelijk gelegen
Huidige staat Uitstekend
Energielabel Geen
Parkeerplaatsen Openbaar gratis
BVO 835m2
Bestemming Maatschappelijk en (zorg)wonen
Soort ruimte
 • Woonruimte
Functies
 • Wonen - 21-25 cliënten
Foto's
Pijl links
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
 • Afbeelding
Pijl rechts
Kaart
Press Esc to close