Juffer Vastgoed

Juffer Vastgoed

Wie zijn wij
Een jonge onderneming gespecialiseerd in taxaties en strategisch vastgoedadvies.
Juffer Vastgoed is bedreven in het uitvoeren van taxaties van bedrijfsmatig vastgoed. Wij stellen alles in het werk om u met strategisch advies ten aanzien van vastgoedbeleid en –exploitatie op weg te helpen. Dat doen we in heel Nederland en binnen verschillende markten en segmenten; zowel profit- als non-profitorganisaties maken gebruik van onze expertise.

Juffer Vastgoed staat voor betrouwbare taxaties en heldere advisering. Hierbij werken we vanuit de volgende kernwaarden:

Onafhankelijk

Wij staan professioneel gezien op gepaste afstand van de opdrachtgever en behartigen daarbij geen tegenstrijdige belangen.

Integer
Wij oefenen ons vak naar eer en geweten uit. Vanuit onze betrouwbaarheid en deskundigheid streven wij naar waardevolle advisering.

Transparant
Wij geven inzicht in de gekozen uitgangspunten, parameters en referenties. Op deze wijze is de totstandkoming van de getaxeerde waarde altijd navolgbaar.
Kwaliteit
Wij staan voor professionaliteit en deskundigheid. Om deze kwaliteit te waarborgen, zijn wij ingeschreven bij VastgoedCert, lid van de NVM en aangesloten bij TMI; wij taxeren conform de nationale en internationale richtlijnen.

Hans Juffer RT
De onderneming wordt geleid door Hans Juffer. Na het behalen van zijn bachelor Vastgoed & Makelaardij heeft hij de studie tot Register Taxateur bedrijfsmatig vastgoed (RT) met succes afgerond.
Hans heeft ervaring opgedaan als vastgoedadviseur binnen de zorg- en corporatiesector. Hij heeft zich hierbij gespecialiseerd in het opstellen van strategische huisvestingsplannen, businesscases, haalbaarheidsonderzoeken, vastgoedexploitaties en vastgoedwaarderingen. Kijk voor zijn volledige cv op LinkedIn.

Juffer Vastgoed Taxaties & Advies

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia