Philadelphia

Landelijke zorginstelling
In heel Nederland begeleiden wij mensen met een verstandelijke beperking. Wij willen dat onze cliënten mede dankzij ons werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen.
Op zo’n 600 kleinschalige locaties in het land, begeleiden ruim 7.600 medewerkers ruim 8.000 cliënten. Philadelphia is een grote organisatie. Toch is onze zorg voor cliënten altijd maatwerk. De een heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. Weer iemand anders een logeeradres, dagbesteding of een vorm van begeleid werken.

Groot en toch kleinschalig
Onze locaties worden ondersteund vanuit een hoofdkantoor in Amersfoort. Op deze manier bieden wij onze cliënten begeleiding in de buurt en maken alle locaties gebruik van de voordelen die een grote, landelijke instelling biedt. We hebben gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten in dienst die onze cliënten op de locaties begeleiden.
Samen
Wij zijn er voor onze cliënten. Daarom werken we nauw samen met hen en hun ouders en belangenbehartigers. Want iedere cliënt is anders. In een landelijke cliëntenraad praten cliënten mee over ons werk. Ouders en belangenbehartigers beslissen mee via de landelijke Participatieraad. Ook wordt in kleinere, regionale Cliëntenraden en Participatieraden samengewerkt. En op alle locaties komen cliënten zeker zes keer per jaar samen voor wat wij een huiskameroverleg noemen.

Stichting Philadelphia Zorg

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ