Pluryn

Pluryn

Ondersteuning bij complexe problematiek

Zoek je ondersteuning en behandeling, kom dan eens met ons praten. Pluryn staat open voor iedereen en voor alle complexe zorgvragen: een beperking, psychiatrische problematiek, psychische verslaving, gedragsproblematiek, NAH of een combinatie daarvan. Wij ondersteunen op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd.

Heb je behoefte aan ondersteuning thuis dan zorgen wij daarvoor. Indien nodig bieden wij specialistische zorg op een terreinlocatie. Pluryn heeft een variatie aan (orthopedagogische) behandelmilieus, waar pedagogisch medewerkers op de groep, docenten, behandelaars en medewerkers die er zijn voor jou. Met als doel? Zeg het ons maar…..We gaan graag in gesprek.

Wij krijgen veel vragen binnen over werk. Waarbij vaak de opmerking: Ik wil werk om zelfstandig te kunnen leven maar ook om mensen om mij heen te hebben. Voor werk heeft Pluryn veel mogelijkheden in huis. Een vak leren, stage lopen, coaching on the job en uiteraard een baan hebben. Het kan allemaal via PlurynWerkt. Met als uiteindelijk resultaat: Sterker in de samenleving.

Pluryn werkt regionaal en landelijk binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Er zijn 10 terreinlocaties en meer dan 250 woonlocaties in Gelderland, Noord-Limburg en Noordoost-Brabant. Bij Pluryn werken zo’n 3.700 mensen.

Pluryn - Behandeling en ondersteuning bij wonen, werken, leren en vrije tijd

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia