Hartsema & Bakkenist

Hartsema & Bakkenist

Bakkenist & Partners heet tegenwoordig HARTSEMA & BAKKENIST, Makelaars in Commercieel Vastgoed.

Bakkenist & Partners (Utrecht, 1989) thans HARTSEMA & BAKKENIST, Makelaars in Commercieel Vastgoed hebben in de afgelopen 25 jaar een belangrijke plaats in de bedrijfsmakelaardij ingenomen. Ons netwerk door de jaren heen is met onze ruime vastgoedervaringen landelijk aanwezig en wordt metname ingezet voor en gekenmerkt door:

een brede aangeboden dienstverlening aan en voor langdurig bestendige vastgoedrelaties, binnen een plezierige en harmonieuze samenwerking met opdrachtgever. Het gezamelijke geformuleerde doel is hierbij telkens een voor opdrachtgever succesvol afgerond transactietraject of project.

H&B is een transactiegerichte organisatie, dienstverlenend ingesteld en in haar communicatie en werkwijze geënt op het creëren van langdurige vastgoedrelaties. H&B hanteert hierbij concurrerende tarieven passend bij deze "missie" en in overeenstemming met de doelen van opdrachtgever.

Het werkterrein van H&B voor wat betreft huur en verhuur, koop en verkoop van kantoren, winkels en bedrijfruimten bevindt zich in de randstad en de aangrenzende gebieden in de midden regio. Beleggingsadviezen, taxaties en hertaxaties verrichten wij door heel Nederland. Onze taxaties voldoen aan de laatste IVS en PTA taxatiestandaarden en -adviesnormen. H&B is aangesloten bij het brancheplatform Stichting Vastgoedcert en kandidaat lid bij het internationaal geaccrediteerde RICS, in afwachting op inschrijving.

Ons netwerk stelt ons in staat alle trends in de vastgoedmarkt op de voet te volgen. Voor een advies op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. De verantwoordelijke makelaar / taxateur zal uw vraagstukken persoonlijk en vertrouwelijk behandelen.

Bakkenist & Partners Makelaars in Commercieel Vastgoed

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia