bbn Adviseurs

bbn Adviseurs

bbn adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied. bbn biedt strategisch advies en management voor vastgoed met een hoge toegevoegde waarde. Daarmee stellen wij onze opdrachtgevers in staat om grote ambities daadwerkelijk te realiseren.
Expertise op maat

Bij bbn werken 120 adviseurs voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector. Wij bieden expertise op maat aan zorginstanties, beleggers, ontwikkelaars, corporaties, gemeenten, cultuurinstanties, hulpdiensten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Wij onderscheiden ons vooral van andere bureaus door onze brede, strategische kennis op het gebied van financien. Deze kennisvoorsprong weten we in al onze diensten in te zetten.
Werkwijze en tools voor een optimaal proces

bbn-ers zijn koplopers in hun eigen vak. Tegelijkertijd verdiepen zij zich intensief in de wereld van de opdrachtgever. Daardoor kunnen zij hun eigen advies plaatsen in het perspectief van het primaire proces van de klant.

bbn adviseert opdrachtgevers met een samenhangend dienstenpakket vanuit een visie op de totale life cycle van vastgoed. Generalisten en specialisten werken met elkaar samen. bbn is een echte kennisorganisatie en deelt haar kennis graag met de markt.
Duurzaam en verantwoord

Duurzaamheid is een onderscheidend thema. bbn is gecertificeerd volgens NEN 14001 en stelt zichzelf voortdurend ambitieuzere doelen op het gebied van duurzaamheid en MVO.

bbn adviseurs

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia