Brentano

Brentano

Onze visie

De meeste mensen voelen zich het beste wanneer zij gestimuleerd en geprikkeld worden door hun eigen omgeving (sociaal en cultureel). Familie, werk, vrienden en kennissen, leren, hobby’s; het geeft het gevoel dat je ertoe doet. Dat je nuttig bent en je leven in de hand hebt. Wanneer, om welke reden ook, mensen niet meer kunnen doen wat ze altijd deden, zijn velen geneigd vooral te kijken naar de onmogelijkheden.

Als ook de omgeving die onmogelijkheden bevestigt, winnen gevoelens van machteloosheid en afhankelijkheid het van zelfstandigheid en onafhankelijkheid.

Onze ervaring is dat mensen zich beter voelen wanneer juist de mogelijkheden, ondanks beperkingen, worden benadrukt. Dat er wordt gekeken naar wat wel kan.

Wij werken daarom vanuit de visie dat elk mens ongeacht beperkingen (meestal) in staat blijft een eigen regie te voeren. Dit houdt mensen betrokken en vitaal. ‘Leef je eigen Leven!’ is dan ook ons motto.

In de praktijk betekent het dat wij mensen professionele en hoogwaardige zorg en ondersteuning bieden, zonder afbreuk te doen aan het individu. Zo blijft er ruimte voor eigenheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en plezier.

Onze organisatie kijkt naar mogelijkheden en kansen. Voor cliënten en voor onszelf. Dat doen we samen en gelijkwaardig aan elkaar.

Brentano

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia