De Witte Raaf

De Witte Raaf

Onder het dak van De Witte Raaf Makelaars te 's-Graveland treft u een bevlogen makelaar, Monica Tournier. Zij is beedigd NVM-makelaar met een jarenlange ervaring, kennis van zaken en interesse in mensen.

Een goede zaak doen blijft haar uitdaging. Een complete aan- of verkoopbegeleiding of deeldienst op maat. Zij houdt van een warm contact en een eerlijk goed gefundeerd advies. Ook verzorgt zij deskundige taxaties met als specialisme taxeren voor het Nederland Woning Waarde Instituut NWWI.

Zij is registermakelaar/taxateur van zowel de vakgroep Wonen als de vakgroep Bedrijfsmatig Vastgoed, lid van de NVM en lid van de Beursvereniging van Gooische Makelaars. U kunt het aanbod daarom ook bekijken op: FUNDA , Fundainbusiness en NVMGooi

Wij adviseren in Ankeveen, Baambrugge, Blaricum, Boomhoek, Breukeleveen, Bussum, Eemnes, 's-Graveland, Hilversum, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Muyeveld, Naarden, Nederhorst den Berg, Nieuwersluis, Nigtevecht, Soest, Vreeland en Weesp. Voor meer informatie over Wijdemeren, klik op de link.

Bel gerust of loop eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking.

De Witte Raaf Makelaars & Taxateurs

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia