Bekijk objecten

Foto object Verkocht
Amersfoort Forel 6-12 3824 LB TE KOOP AANGEBODEN 1911 m2 BESTEMMING WONEN PRIJS € 1.395.000 KOSTEN KOPER

Object delen of doorsturen

Printvriendelijke versie Routeplanner

U wilt de locatie bekijken? Vul dan uw adres in om uw route te laten plannen!

(Voor de routeplanner wordt een nieuw venster geopend)

Omschrijving

Omschrijving object

Het verkochte omvat een appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de wooneenheid op de begane grond met berging alsmede 6 parkeerplaatsen in het souterrain, uitmakende het 1.560/3.370e onverdeeld aandeel in de gemeenschap en overige aanhorigheden. Het object is gebouwd in 2001.
Stichting Philadelphia Zorg heeft deze locatie in gebruik gehad ten behoeve van de huisvesting van haar cliënten. De zorginstelling heeft besloten de onderhavige locatie te vervreemden in verband met herhuisvesting van haar cliënten.

Indeling

De begane grond bestaat uit een geschakelde wooneenheid waarin middels een gang toegang wordt geboden aan een vijftal woonkamers en activiteitenkamers, 24 slaapkamers, diverse sanitaire voorzieningen en bergingen. In het souterrain bevindt zich de twee bergingen en zes parkeerplaatsen.

Wij verwijzen u graag naar de plattegronden voor de specifieke indeling.

Volgens opgave NEN 2580 bedraagt het totale metrage 1.158 m² V.V.O. exclusief bergingen.

Ligging/bereikbaarheid

Deze woonvoorziening is centraal gelegen in een rustige en groene woonwijk. Op korte loopafstand vindt u diverse scholen, een winkelcentrum, een medisch centrum, bushaltes, eetcafés en snackbars.

De locatie is tevens ideaal bereikbaar: binnen enkele minuten rijdt u de A1 op, vanwaar u eenvoudig en snel de omliggende steden bereikt. Het groene park 'Stadstuinen' is voorzien van veel speelfaciliteiten, diverse zitjes en ontmoetingsplekken voor jong en oud uit de buurt.

Kadastrale gegevens

Gemeente Amersfoort, sectie P, nummer 2241, A25

Beschikbaar per / Levering

Nader te bepalen.

Bestemming

Bestemmingsplan
Bestemmingsplan Nieuwland
Vigerende bestemming: Wonen – 4
De voor 'Wonen - 4' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Eengezinswoningen in gestapelde vorm met bijbehorende bouwwerken;
ter plaatse van de aanduiding "maatschappelijk" (m) zijn op de begane grond maatschappelijke voorzieningen toegestaan in de vorm van onderwijs- en opvangvoorzieningen, medische, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en religieuze voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van de openbare dienstverlening;
ter plaatse van de aanduiding "gemengd" (gd) zijn op de begane grond gemengde doeleinden - 1 toegestaan, volgens artikel 4.1 onder a van deze regels;
bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals tuinen en erven, groen, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en water;
met dien verstande dat per woning voorzien dient te worden in voldoende parkeergelegenheid zoals vastgelegd in de Nota Parkeernormen Amersfoort zoals die geldt ten tijde van de ontvangst van de aanvraag;

Meer informatie / bezichtiging

Levering
Uitgangspunt is dat verkoop en levering van het Verkochte plaatsvindt op basis van een "as is, where is"-principe en derhalve zal het Verkochte worden verkocht en geleverd met alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen en voorts in de (gebruikte) staat waarin het Verkochte zich op de Datum van Levering bevindt; in het kader van dit uitgangspunt zijn voor Verkoper diverse aansprakelijkheidsbeperkingen van toepassing.

Koopovereenkomst
Model verkoper zal worden gehanteerd. Welk concept op aanvraag beschikbaar is.

Projectnotaris
VBC Notarissen te Amersfoort.

Projectinformatie
Projectinformatie is op aanvraag beschikbaar.

Datum levering
In overleg doch op spoedige termijn mogelijk.

Voorbehoud verkoper
1. Verkoper behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om zonder opgave van redenen en op elk door haar gewenst moment, de verkoop te beëindigen;
2. Verkoper behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om niet in onderhandelingen te treden met één of meer partijen;
3. Verkoper neemt het nadrukkelijk voorbehoud goedkeuring RvB voor verkoop op welke een voorbehoud komt te vervallen bij de ondertekening van de koopovereenkomst door de tekenbevoegde bestuurder(s) en/of de gemachtigde namens het bestuur.
In aanvulling op het gestelde in de disclaimer zal Verkoper in de voornoemde gevallen geen enkele vergoeding verschuldigd zijn.

Informatie
Verkoper, noch haar werknemers of huurders zullen geen informatie verstrekken over het object en de vrije verkoop daarvan. Indien u vragen heeft over het verkoopproces of aanvullende informatie wenst te ontvangen, staan wij u graag te woord.

Lees de hele omschrijving
Kenmerken Oppervlakte Functies
Objectnummer 382420181212
Beschikbaar In overleg
Bouwperiode 2001-2010
Bouwlagen 1
Ligging In woonomgeving
Huidige staat Goed
Energielabel A label
Parkeerplaatsen Eigen parkeerplaatsen inpandig
VVO 1911m2
Bestemming Wonen
Soort ruimte
  • Woonruimte
Functies
  • Wonen - 21-25 cliënten
Foto's
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
Kaart
Press Esc to close