Mondriaan

Mondriaan

Mondriaan staat voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg, met een veelzijdigheid aan medewerkers die toegewijd, empathisch, professioneel en respectvol zijn. De patiënt klopt bij ons nooit tevergeefs aan.
Onze belangrijkste taak is mensen te helpen die door psychische aandoeningen gedurende kortere of langere tijd belemmerd worden in hun welzijn en functioneren. Ons uitgangspunt daarbij is: thuis als het kan, opgenomen als dat echt moet. Onze aanpak is oplossings- en samenwerkingsgericht en zoveel mogelijk op de persoon afgestemd.
Met meer dan 2.200 medewerkers is Mondriaan één van de grotere werkgevers in Limburg. We zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Opleiden en wetenschappelijk onderzoek staan in dienst om, op basis van de nieuwste inzichten, onze zorg continu te verbeteren.
Onze strategie, missie, visie, jaarverslagen en samenwerkingsverbanden geven u een uitgebreid beeld van de organisatie.

Visie en Missie
Mondriaan is er primair om mensen te helpen die door psychische aandoeningen gedurende kortere of langere tijd belemmerd worden in hun welbevinden en functioneren. Wij vinden dat de kwaliteit van iemands leven voor een belangrijk deel wordt bepaald door zijn of haar mentale gesteldheid. Wij willen dat iedereen een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Daar zetten onze gespecialiseerde en toegewijde professionals zich voor in. Onze professionals bieden zorg met beproefde methoden en ondersteuning op alle relevante levensgebieden.

Mondriaan voor Geestelijk Gezondheid

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia