Antes

Antes

Antes is ontstaan uit een fusie van Delta Psychiatrisch Centrum en Bouman GGZ. Bouman (inclusief de merken Sprink en Youz) en Delta hebben elk een historie van meer dan honderd jaar. De organisatie telt 2.400 medewerkers.
 
Door de krachten te bundelen, biedt Antes zijn zorgondernemingen een gemeenschappelijk vertrekpunt op het gebied van verslavingspsychiatrie, psychiatrie en mentale gezondheid.
De merken van Antes
 
De zorgondernemingen Bouman, Delta, Sprink en Youz werken in Antes-verband voortdurend aan betere dienstverlening. De merken Bouman en Delta hebben elk een historie van meer dan 100 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van (verslavings-)psychiatrie en mentale gezondheid. Samen staan wij garant voor innovatie in geestelijke gezondheidszorg en welzijn.  

Merken Antes

Bouman
Bouman Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) is een van de oudste en tegelijk meest innovatieve instellingen van Nederland die zorg verleent aan mensen met verslavingsziekten en andere psychische ziekten. De aanpak van Bouman is primair gericht op problematisch middelengebruik en kenmerkt zich door een combinatie van medisch-psychiatrische, psychologische en sociale zorg.
 
Delta
Eén op de vier mensen krijgt in zijn leven te maken met een psychische of psychiatrische aandoening. Wanneer deze aandoening het dagelijks functioneren ernstig belemmert of verstoort, is professionele hulp noodzakelijk. Delta is dé specialist in de behandeling en begeleiding van mensen met psychische of psychiatrische problematiek.
 
We behandelen mensen met zeer complexe, vaak meervoudige problematiek én mensen met minder complexe aandoeningen. We bieden ambulante, poliklinische, deeltijd- en klinische behandeling. Delta heeft een breed zorgaanbod om patiënten deskundig en snel te helpen. Klik hier voor een beknopte folder over Delta.
 
Sprink

Psychische klachten, zoals stress, somberheid en angst kunnen erger worden naarmate het langer duurt. Sprink helpt voorkomen dat psychische problemen verergeren en het dagelijks functioneren (werk, gezin, sociale contacten) gaan verstoren. Sprink biedt korte, effectieve behandelingen binnen de basis GGZ die ervoor zorgen dat er actief aan oplossingen wordt gewerkt. De behandelingen bestaan uit persoonlijke gesprekken, vaak in combinatie met telefonisch contact en/of online modules.
 
Sprink biedt tevens ondersteuning in de huisartsenpraktijk: POH GGZ. De POH GGZ-medewerker ondersteunt de huisarts bij triage, voorlichting, preventie en kortdurende behandelingen.
 
Youz
Youz is het jongerenmerk van Bouman. Youz biedt advies en behandeling aan jongeren die vragen hebben of hulp nodig hebben in de omgang met middelengebruik of gok- of gamegedrag. Youz adviseert en behandelt jongeren samen met het gezinssysteem. Youz biedt poliklinische en klinische behandeling en is outreachend in de vorm van jeugdveldwerk. Ook werken er voor Youz gezondheidscoaches op verschillende scholen in de regio.

Antes Groep

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
NedBel Vastgoed B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia