NedBel Vastgoed B.V.

NedBel Vastgoed B.V.

NedBel is een onderneming die wordt geleid door ervaren vastgoedprofessionals. Onze ervaringen lopen uiteen van acquisitie, conceptontwikkeling, planontwikkeling, realisatie, financiering en uiteindelijk beheer.

Binnen de vastgoedbranche is onze energie gericht op twee aandachtsvelden. Allereerst heeft onze huidige portefeuille dagelijkse aandacht nodig om het hoge kwaliteitsniveau van huurder en onroerend goed te bewaren. Daarnaast richten wij ons op nieuwe ontwikkelingen in Nederland en België. Hierbij ligt de focus op (inter)nationale partijen die groeiwensen hebben.

Onze visie op ontwikkelen en realiseren van vastgoed is dat dit pas succesvol kan zijn als alle stakeholders (gemeenten, gebruikers, omgeving en ontwikkelaar) tevreden zijn. Wij realiseren vastgoed voor de lange termijn, en voor onze eigen portefeuille waardoor kwaliteit voor ons van essentieel belang is. Wij nodigen u graag uit om onze website te bezoeken en staan uiteraard voor u klaar om toelichting te geven op de bestaande portefeuille en nieuwe kansen.

NedBel Vastgoed B.V.

Meer Gebruikers

All-In Real Estate
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
Cushman & Wakefield
HeidaDeken Vastgoedadviseurs
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Van der Kooij makelaars
Lentis
Schoeman Consultants B.V.
Brentano
bbn Adviseurs
Antes
Metterwoon Vastgoed BV
Samen Thuis pleeg-zorgboerderij
Careyn
Kenter Jeugdhulp
Stichting Lindenhout
Hartsema & Bakkenist
Pluryn
Vestia
Zorgcooperatie Nederland
Rozenboom Makelaardij
Rivierduinen
PsyQ
Philadelphia