Gebruikers ZOGO Zorgvastgoed

ZOGO is bedoeld voor zorginstellingen (cure & care), maatschappelijke organisaties, (semi-)overheden, (onafhankelijke) zorgprofessionals, corporaties, gemeenten en stichtingen, maar ook voor makelaars, projectontwikkelaars, particulieren en (institutionele) beleggers. Leegstand van zorgvastgoed biedt immers ook ontwikkel- en beleggingsmogelijkheden voor partijen buiten de zorgsector die objecten, na herbestemmen, kunnen transformeren voor andere nieuwe functies op de betreffende locaties. 

Inmiddels heeft een groeiend aantal  zorginstellingen (GGZ, VGZ, V&V), stichtingen en makelaars zich als gebruiker bij ZOGO.nl geregistreerd en één of meerdere objecten uit hun portefeuille geplaatst. Vaste aanbieders/gebruikers zijn onder andere de Parnassia Groep, Ipse de Bruggen, Lievegoed en Stichting Ankherplaats. Ook een aantal maatschappelijke organisaties heeft van ZOGO gebruik gemaakt en maatschappelijk vastgoed dat zij willen afstoten op het platform aangeboden. De plaatsingen en afgeronde transacties laten zien dat ZOGO de doelgroep effectief weet te bereiken.
 

Monica Criellaard van Stichting Ankherplaats over ZOGO:
''ZOGO werkt heel goed voor ons. Het is zeer gebruiksvriendelijk. ZOGO ondersteunt de verkoop van onze panden uitstekend, daarnaast is onze zorgvastgoedportefeuille beter inzichtelijk geworden. We zijn ontzettend enthousiast.''

*****