Initiatiefnemers ZOGO Zorgvastgoed

 

 

Jos van Nieuwkoop    
Jos werkt momenteel als Directeur Huisvesting & Facilitair bij de Stichting Philadelphia Zorg (VGZ-organisatie) die verspreid over Nederland 8.000 cliënten begeleid. Hiervoor werkte hij als directeur vastgoed bij de Parnassia Groep (GGZ-instelling). Vanuit deze functie signaleerde Jos vroegtijdig de behoefte aan een landelijk platform waar (zorg)instellingen hun boventallig/overtollig zorgvastgoed kunnen aanbieden.
Jos is initiatiefnemer van ZOGO.

Marc Emous
Marc is specialist op het gebied van zorgvastgoed. Marc werkt al jaren zeer intensief samen met diverse grote en kleine zorginstellingen en stichtingen. Marc adviseert bij uiteenlopende vastgoedvraagstukken en vastgoedstrategieën. Als directeur van Amgea beschikt hij over een zeer breed netwerk van particuliere en institutionele beleggers, ontwikkelaars, makelaars, bouwadviseurs, zorgverleners en zorgprofessionals. Marc weet als geen ander de vertaalslag tussen ‘de zorg’ en ‘ het vastgoed’ te maken.
Marc is initiatiefnemer van ZOGO.

 

Paul de Bot
Paul is bestuurder bij GGZ-instelling, Dijk en Duin (een van de ketenzorgbedrijven van de Parnassia Bavo Groep) dat de zorg en begeleiding van ernstig psychiatrische cliënten en ouderen tot taak heeft. Paul zit in diverse Raden van Toezicht binnen de zorg (o.a. Lievegoed). Hij is nauw betrokken bij de totale herontwikkeling van het zorginstellingsterrein van Dijk en Duin in Castricum (sloop van oude zorggebouwen, nieuwbouw zorg, herbestemmen van zorg naar wonen & nieuwbouw wonen). Deze herontwikkeling is door de herijking van het zorgaanbod exemplarisch voor de zorg(vastgoed)sector “nieuwe stijl”.
Dijk en Duin heeft het afgelopen jaar succesvol gebruik gemaakt van ZOGO.
Paul is initiatiefnemer van ZOGO.


Alexander van der Linden
Alexander is zorgvastgoedadviseur bij Amgea en initiatiefnemer en projectleider van ZOGO. Hij is de ‘driving force’ achter de schermen van ZOGO.nl en verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten en ontwikkelingen van het platform. Alexander houdt zich bezig met het begeleiden van (zorg)vastgoedtransacties, herontwikkelingsopgaven met beleggingsperspectief en beleggingen voor nieuwbouwprojecten op (voormalige) zorglocaties. Hij onderhoudt uitstekende contacten met bestuurders van zorginstellingen, directies van vastgoedondernemingen en (institutionele) beleggers. Alexander heeft een pragmatische aanpak en weet exact waar de kansen en mogelijkheden zich voor beleggers en zorg- en vastgoedpartijen voordoen door de veranderde werkelijkheid binnen de zorg.

 

Savannah Lelieveld
Savannah is Account Manager bij ZOGO. Zij is het vaste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers van ZOGO.nl en biedt op verzoek hulp bij plaatsingen. Savannah houdt zich daarnaast bezig met diverse communicatie- en marketingactiviteiten om het gebruik en het bereik van ZOGO te optimaliseren.